Civil War Filmi ABD’de Rekor Açılış Yaptı!

Civil War

Amerika’nın çöküşün eşiğine gelişini konu alan Civil War – İç Savaş filmi, ABD’de gösterime girdiği ilk hafta sonunda gişe lideri oldu.

Amerika’nın çöküşün eşiğine gelişini konu alan “Civil War – İç Savaş” filmi ülkemizde vizyon için gün sayıyor.  12 Nisan’da ABD’de seyirciyle buluşan film, ilk hafta sonunda 25,7 milyon dolarlık açılış hasılatı yaparak hem gişenin lideri oldu hem de ülke genelinde vizyona girerek, tüm zamanların en iyi açılış yapan bağımsız filmi oldu.

Civil War

Günümüzde Amerikan hükümeti ve eyaletler arasında yaşanan olaylar sebebi ile öngörüsel bir programlama yani halkı olacaklara hazırlayan bir film olduğu konusunda çokça tartışma yaratan film, federal hükûmete karşı ayaklanan 19 eyaletin Amerika’yı iç savaşa sürüklemesini konu alıyor. Yakın bir gelecekte geçen hikâyede ABD çöküşün eşiğine geliyor.  Özellikle Teksas ve Kaliforniya’nın bağımsızlığını ilan etmesinin dikkat çektiği senaryoda, iç savaşı sırasında bir grup gazetecinin hayatlarının en büyük hikayesini anlatmak için girdikleri büyük mücadeleyi izleyeceğiz.

Teksas galasında övgüler yağdı!

28 Gün Sonra, Ex Machina ve Yok Oluş gibi kült filmlerin senaristliğini yapan Alex Garland’ın yazıp, yönettiği film geçtiğiniz günlerde Teksas’ta yapılan galada görücüye çıkmış ve izleyicilerden tam not almıştı. Nefes kesen hikayesiyle sinemaseverler tarafından inanılmaz bir başyapıt olarak nitelendirilen film aynı zamanda sürükleyici ve unutulmaz bulundu.

Biletinial, Yorum Ve Reyting Uygulamasını Devreye Aldı