Citroen C4 2021 modeli ezberleri bozacak

Citroen C4 2021 modeli

Merakla beklenen otomobiller içerisinde yer alan Citroen C4 2021 modeli dikkat çekici özelliklerle geldi. İşte bu aracın öne çıkan bazı özellikleri.

Citroen C4 2021 modeli son dönemlerin en gözde otomobilleri içerisinde görülüyordu. Fransız otomotiv devi Citroen yine herkesi kendisine hayran bırakmayı başardı. Bu araçta öne çıkan en önemli detaylardan ilki 17 ve 18 inç boyutlarındaki jantları oldu. Ayrıca yeni nesil çizgiler taşıyan bir SUV gövdesine sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Konforlu bir iç tasarıma sahip olması ona değer katıyor. 10 inç boyutunda bir ekran bu otomobilde yer alıyor. Genel olarak iç tasarımına bakıldığında Citroen detaylarını görmek mümkün. Ayrıca konforu ön plana çıkardılar diyebiliriz. Güvenlik açısından değerlendirildiğinde de ek şoför teknolojisi öne çıkıyor.

Citroen yenilikçi bir tarzla geldi

Bu araçta güvenlik sistemi olarak getirilen ek şoför teknolojisi yorgun kullanıcıları destekleyecek. Son derece rahat hissettirmesi ve şerit takibi ile birlikte hız sınırı denetleme işlevlerine sahip olacağını söyleyebiliriz. Böylece daha güvenli bir sürüş imkanı ortaya koyacak.

Citroen C4 2021 modeli

Adaptif hız sabitleme sistemi ile birlikte aynı zamanda dışarıda bulunan kameralar önemli destekler sunacak. Kör nokta tespitleri tehlikeli durumları önceden haber verecek. Herhangi bir problem durumunda aktif güvenlik freni devreye girebilecek. Böylece zorlu durumlarda müdahale kolay olacak.

Teknolojide önemli ölçüde kullanan bu modelde kullanıcılar anahtarlara temas etmeyecek ve böylece anahtarsız çalışma dönemi başlayacak. 360 derece kameralar sayesinde araç güvenliğinin daha fazla arttığını söyleyebiliriz. Ancak bu model henüz sadece Avrupa’da satışa çıktı. Türkiye’ye gelmesi ise pek uzak değil.