Citroen ‘in Yeni Gözdesi C1 Görücüye Çıktı

Citroen C1a

Fransız otomobil üreticisi Citroen’in A segmentindeki temsilcisi C1, tepeden tırnağa yenilenerek, Türkiye yollarına çıktı. Yeni C1, sahip olduğu donanımı ve yeni çizgisiyle ülkemiz açısından dar olan pazarın önemli oyuncularından biri olacak gibi görünüyor.

İlk kez 2005 yılında tanıtılan ve dünya genelinde 780 bin adet gibi önemli bir satış rakamı elde eden Citroen C1, yenilikle birlikte bu başarıyı daha da ileriye götürmeyi hedefliyor.

Yeni tasarımıyla dinamik bir görünüme kavuşan C1, ön farları ve akıcı çizgileriyle dikkat çekiyor. Yuvarlak konumlu ve çift parçalı farların yanında dikey olarak konumlandırılan LED gündüz farları, Yeni C1’e güçlü bir karakter katıyor.

Citroen C1b Artık Daha Sportif: Citroen C1

Sadece 5 kapılı gövde tipi ile satışa sunulacak olan Yeni C1’in tavanı katlanarak açılabilen Airscape isimli bir modeli de bulunuyor. C1, farklı tavan ve gövde rengi seçenekleri ile kişiselleştirmeye de imkan sağlıyor. Otomobil birbirinden özel 8 farklı renk seçeneğiyle sunuluyor.

Tavanı açılabilir versiyon Airscape çift renkli gövde yapısına sahip. Tavanda gövde rengine kontrast olarak tercih edilebilen kırmızı, siyah ve gri olmak üzere üç farklı renk seçeneği arasında tercih yapabiliyorsunuz. Yeni C1 Airscape modelinin açılır tavanı saatte 120 km hıza kadar açılıp kapanma özelliğine de sahip.

Yeni C1, 14 inç veya 15 inç jant seçenekleri ve 15 inç özel tasarımlı alaşım jant seçeneğine sahip.

iPhone 6 İnceleme