Cisco 340 Milyon İzleyiciye Ulaştı

indir5

 

Singapur-Ekim 2013, Asya Pasifik’teki hızla büyüyen dijital televizyon endüstrisinde ,dekoder cihazları(CA:Conditional Access) sağlamada, bölgede 100 milyondan daha fazla dijital markete dağıtılan güvenli içerikle ve DRM(Digital Rights Management) çözümlerinde lider konumda.

imagesEndüstriyel tahmin kullanılarak yapılan araştırmalara göre market başına ortalama 3.3 insanın Cisco marka digital ekipman ürünlerini kullndığı hesaplandı. Cisco, lideri olduğu Video-Guard CA ve DRM teknolojisi  piyasasında şu anda bile 340 milyonu aşan seyircisine hizmet sağlama  ve   içerik koruma konusunda  Premium konumda.

Cisco, gelişen araştırma ve yeniliklerin taahhütü için devam eden çalışmasıyla  video teknolojisini geliştirmeye adanmış Hindistan’daki Banglore’de  bulunan araştırma ve geliştirme merkeziyle operatörlerin değişen ihtiyaçlarını şu anda ve gelecekte karşılama konusunda temel pozisyondadır.

Şirket şu anda Asya pasifikteki sayısı 257 milyonu aşan dijital TV marketten oluşan piyasanın en büyük payına sahip olmaktan bir hayli memnun.

Sue Taylor’ dan (Başkan Yardımcısı, Asya Pasifik, Servis Sağlayıcı Video Çözümleri) Destekleyen alıntı:

Son 20 yıldır, Asya Pasifik bağlantılarımızın gösterdiği sonuçlara göre Csco, bu bölgedeki 100 milyondan fazla dijital markette kilometre taşı olmayı ve en başarılı kablolu TV, DTH uyfu platformlarımızdan bazılarıyla ortaklık etmeyi  başarmıştır. Asya Pasifik’teki  bu endüstri dünyadaki en dinamik ve en hızlı büyüyen bir endüstridir. Cisco’nun gelişmiş TV seyretme tecrübelerinden faydalanan milyonlarca kişiye, talaplerin artmasına göre  hizmet  vermeye çalışacağız.