Paşabahçe’nin Sanal Mağazasına Ödül

Pasabahce Magazalari logo

Pasabahcemagazalari.com, Türkiye’nin ilk ve tek resmi web ödülleri yarışması Altın Örümcek Web Ödülleri’nde perakende/mağazacılık kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

Paşabahçe Mağazaları’nın şık tasarımı, kullanıcı dostu yapısı, zengin içeriği ve göz alıcı ürünleriyle büyük beğeni toplayan online alışveriş mağazası pasabahcemagazalari.com, başarısını aldığı ödüllerle pekiştiriyor. Müşterilerine keyifli ve rahat bir alışveriş deneyimi yaşatmayı amaçlayan pasabahcemagazalari.com, bu yıl 11’incisi düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde perakende/mağazacılık kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

Pasabahce web-1

Hayatın stilini Türkiye’nin dört bir köşesine taşımayı başaran pasabahcemagazalari.com’un tasarımı ve içeriği Bline Interactive tarafından gerçekleştiriliyor. Paşabahçe Mağazaları’nın birbirinden şık tasarımlarını Türkiye’nin her bir köşesine ulaştıran sitede, ‘Yaşam’ ve ‘Butik’ konseptleri adı altında binlerce ürün satışa sunuluyor.

‘‘İnternet’in Oscarları’’ olarak da nitelendirilen ve 300 web sitesinin finale kaldığı yarışmada,  bilişim, medya ve iş dünyasının önde gelen 44 ismi jüride yer aldı. Jüri değerlendirmesinde; tasarım, içerik, özellik/işlevsellik, kullanılabilirlik, standart ve çapraz tarayıcı uygunluk kriterlerini göz önünde bulundurdu.

Samsung’un Kapaklı Android Telefonununun Fiyatı Belli Oldu