Cisco Collaboration Uygulamaları Nasıl Kullanılır? Uzmanından Dinliyoruz

ciscoTechData

Bu videomuzda Cisco Collaboration Uygulamalarının günlük hayatta nasıl kullanıldığını mercek altına alıyoruz. Cisco Türkiye’de Danışman Sistem Mühendisi olarak görev yapan Ali Saygıvar ‘dan dinliyoruz.

Artık hibrit bir yapıya geçtik. Hem evden çalışılıyor hem de işyerlerine yavaş yavaş dönüş başladı. Bir kısım haftanın belirli günleri işe giderken diğer bir kısım da haftanın belirli günleri evinden ya da başka lokasyonlardan toplantılara katılıyor. Verimli bir hibrit yapının çok iyi tasarlanmış gerekiyor. İşin içerisinde güvenlik var. İnsan kaynaklarının ilgilendiği kurum kültürünün yaşatılması var. İnsanların adaptasyonu iş yaşamı ve özel yaşamının dengelenmesi gibi hususlar çok önemli. Bu videomuzda Cisco Collaboration uygulamalarını günlük hayatımızda nasıl kullanıldığını mercek altına alıyoruz.

Cisco Collaboration uygulamaları iş hayatını kolaylaştırmak ve kullanıcıları yaptıkları işlere daha fazla odaklanmalarını sağlamak için tasarlanmış araçlar. Bu uygulamalar arasında Cisco’nun hem donanım hem de yazılım çözümleri bulunuyor. Videomuz içerisinde Cisco’nun Webex Desk Pro cihazının nasıl kullanıldığını görebilirsiniz.

Cisco Collaboration Uygulamaları ile İş hayatındaki Verim Kat Kat Artıyor

Cihaz içerisinde iş hayatını kolaylaştırmak için kullanılan uygulamalar aynı zamanda yapay zeka ile de birleştirilmiş durumda. Bu tarz yaklaşımlar sayesinde çok daha verimli bir altyapı çözümüne sahip olabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra  size zaman kazandıracak sonuçlar de elde etmiş oluyorsunuz.

Cisco’nun Webex Desk Pro cihazı içerisinde Cisco uygulamalarını kullanabildiğiniz gibi aynı zamanda diğer uygulamaları da rahatlıkla kullanmanız mümkün. Örnek olarak Webex’in yanı sıra Google Meeting, Zoom veya Microsoft Teams uygulamalarını da kullanmanız mümkün.

Cisco Webex Desk Pro 27 inç ve Cisco’nun USB Webex Desk kamerası hakkındaki tüm detayları sizin için hazırladığımız videomuz içerinde bulabilirsiniz.ciscoTechData

İlgili haberler

>> Cisco Araştırması: Pandemide Dijital Hizmetlere Yatırım Yapan Markalara Bağlılık Artıyor