Chrome 30 Yayında

GoogleChrome

#İŞBİRLİĞİ

Dünyanın en çok kullanılan internet tarayıcısı ünvanına sahip tarayıcı olan Google Chrome güncellendi.

Google Chrome, kullanıcılarına en iyi hizmeti sunabilmek adına Google Chrome 30 versiyonuna ulaştı. Yeni versiyon ile tarayıcı performans iyileştirmeleri ve güvenlik yamaları da beraberinde geldi. Piyasada çok yeni olmasına rağmen, rakiplerine göre sık sık güncellemeler yapan Google Chrome, özellikle yeniliklere açık olması nedeni ile dünyanın en çok kullanılan tarayıcı ünvanına sahip oldu. Sürülen her yeni versiyonu geliştirmekte, açıklarını kapatmakta ve güncellemeleri sunmakta olan bu ürün için piyasada birinci olmak hiç de zor olmasa gerek. İşte tüm bu nedenler ile Google Chrome 30 versiyonunu da kullanıcıların beğenisine sundu.GoogleChrome

Google Chrome 30’da dikkate çarpan en büyük yenilik görsel aramanın eskisine göre çok daha kolay hale getirilmiş olması. Görsellerle sıkça uğraşan bir işiniz ya da sadece merakınız varsa verimliliğinizi ve keyfinizi arttıracak bu gelişme ile daha aktif olacaksınız.

Google Chrome’nin performansını arttıracak ve ansızın çökmemesini sağlayacak diğer küçük iyileştirmeler de yeni versiyonla birlikte sunulmakta. Güvenlik için ise 50′ nin üzerinde güncelleştirme sağlanmış ve bu şekli ile Google Chrome, daha performanslı, daha keyifli ve daha güvenli hale gelecek.