İlk Esnek Ekranlı Akıllı Telefon LG Z mi Olacak?

LGz

Bildiğiniz üzere daha önce Galaxy Note 3′ ün esnek ekranlı telefonu piyasaya süreceğini açıklamıştık. Samsung ile sıkı bir rekabet içerisinde olan LG, ilk esnek ekranlı telefonu çıkartan firma olmak için kolları sıvadı. Duyuru haftaya yapılabilir.

Kullanıcıların merakla beklediği esnek ekranlı telefonların ilk tanıtımının bu ay içerisinde gerçekleşeceği kesinleşti. Kafalardaki asıl soru, ilk olarak hangi firmanın duyuracağı. LGz

Samsung’ un yetkilileri tarafından duyurulan esnek ekranlı telefonun duyurulacağı haberi bile bekleyenleri sevindirirken, sevindirici bir diğer haber LG’ den gelecek gibi duruyor. Piyasada rekabetin de artması ile birlikte Samsung ve LG firmaları arasındaki rekabet de iyice kızıştı. LG’ nin de esnek ekranlar konusunda çalışma yaptığı bilinen bir gerçek ve bu çalışmanın detaylarını da önümüzdeki günlerde yapacak gibi duruyor.

ZDNet’te yer alan habere göre, LG Z olarak isimlendirilecek olan telefon, 6-inç ekrana sahip olacak. LG’ nin 4.5-inçlik esnek panellerin üretdiği göz önüne alınırsa, 6-inç boyutlarında bir telefon sürpriz gibi duruyor.

Görünen en net nokta ise, piyasadaki rekabetin kullanıcılara yarayacağı. Tanıtım tarihlerine kısa bir süre kalan esnek telefonlar için tek merak noktası ise, hangi firmanın ilk tanıtımı yapıp ipi göğüsleyeceği.uyandırıyor.