Christopher Nolan’ın yeni filmi Oppenheimer’dan ilk fragman

oppenheimer

Christopher Nolan’ın yeni filmi Oppenheimer’dan ilk fragman yayınlandı. Film, adını aldığı Amerikalı fizikçiye odaklanıyor.

Memento, The Dark Knight, Inception, Interstellar gibi filmleri sinema dünyasına kazandıran ve kendi döneminin en iyi yönetmenleri arasında kabul edilen Christopher Nolan, yeni bir filmle geri dönüyor.

Hatırlarsanız Nolan, son olarak Tenet filmine imza atmış, 26 Ağustos 2020’de vizyona giren film pandemi döneminde vizyona giren ilk filmlerden biri olmuştu. Ancak film beklentileri karşılayamadı. Tenet hem Nolan’ın en az beğenilen filmlerinden biri oldu hem de pandeminin de etkisiyle gişede hüsrana uğradı. Bu yüzden Nolan’ın Tenet’tan sonra nasıl bir işle geri döneceği merakla bekleniyor. Bu konuda Nolan’ın tercihi ise yeniden Tenet gibi büyük bütçeli bir aksiyon filmi çekmek yerine Dunkirk gibi bir dönem filmi çekmek oldu.

oppenheimer 2

Nolan’ın yeni filmi olan Oppenheimer, adından da anlaşılacağı üzere atom bombasının yaratıcısı olan Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer’a odaklanıyor. 1 Temmuz 2023’te vizyona girecek film için heyecanlı bekleyiş sürerken, filmden ilk fragman yayınlandı. Oppenheimer’dan yayınlanan ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Nolan yeni filminde yıldız oyuncuları bir araya getiriyor. Filme adını veren Amerikalı fizikçiye Peaky Blinders ile yıldızı parlayan ve daha önce pek çok projede Nolan ile çalışan Cillian Murphy hayat veriyor. Oyuncu kadrosunda Cillian Murphy’ye Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Kenneth Branagh, Benny Safdie, Josh Hartnett gibi isimler eşlik ediyor.

Apple-1 prototipi açık arttırmaya çıkarılıyor