ChatGPT beklenen özelliği aldı!

ChatGPT yanlış bilgi veriyor

ChatGPT piyasaya sürüldüğünden beri internette çoğu şeyi değiştirdi. Şimdi ise beklenen özellik geri geldi. İşte tüm detaylar.

ChatGPT piyasaya sürüldüğünden beri tüm platformlar kendi AI programları üzerinde ciddi bir çalışmaya başladı. Rakipleri gelse de OpenAI’nın robotu gibisi yok diyebiliriz. Şimdi ise çarşamba günü OpenAI, üretken yapay zeka asistanının artık bilgileri gerçek zamanlı olarak arayabileceğini duyurdu.  Yeni özelliğe Bing ile Göz At adı veriliyor ve doğrudan normal Bing Sohbet penceresinde çalışıyor gibi görünüyor, bu kapsamda web’den bilgi ararken kullanıcı bilgilendiriliyor ve yanıtlarıyla birlikte alıntı bağlantıları sağlanıyor. OpenAI ekibi daha sonraki bir tweet’te “Yeni göz atma özelliği, teknik araştırmada size yardımcı olmak, tatil planlamak gibi güncel bilgi gerektiren görevler için özellikle kullanışlı olacak” diye yazdı.

ChatGPT gittikçe aptallaşmaya başladı

“Göz atma özelliği bugün Plus ve Enterprise kullanıcılarına açık ve yakında tüm kullanıcıları kapsayacak şekilde genişleteceğiz. Etkinleştirmek için ChatGPT-4 altındaki seçiciden Bing ile Göz At’ı seçin” ifadelerini kullandı. Benzer bir özellik daha önce de gelmişti. Geçtiğimiz Temmuz ayında Plus abonelerinin kullanımına sunulan bir web tarama özelliği vardı, ancak bu özellik, kullanıcıların ödeme yöntemlerini hacklemek için özelliği kullanmaya devam etmesinden sonra iptal edildi. Yapay zeka robotu bir çok özellik alarak gelişmeye devam edecek diyebiliriz. Bundan sonra daha fazlasının da gelmesi mümkün.

Digital Footprint Intelligence : Sahte mobil uygulamalara karşı koruma sağlıyor