Apple Watch Series 7 yeni bir hata ile gündemde

Apple watchOS 8, ultra geniş bant teknolojisi ve birkaç yeni özellik için destek getiriyor

Apple’ın 14 Eylül’de gerçekleştirdiği etkinlikte tanıtılan yeni akıllı saat modeli Apple Watch 7 şimdi de bir hata ile gündemde. İşte konunun detayları.

Apple Watch Series 7 yeni bir hata ile gündemde. Teknoloji sektöründeki önemli isimlerden biri olan Apple 14 Eylül’de özel bir etkinlik düzenlemişti. Cupertino merkezli şirket düzenlediği bu etkinlikte yeni iPhone modellerinin yanında Apple Watch Series 7’yi de tanıtmıştı.

Apple Watch Series 7, selefine oranla daha geniş bir ekranla karşımıza çıktı. Aslen yeni nesil Apple Watch’ın selefine nazaran tek artısı da buydu diyebiliriz. Elbette Apple işlemci tarafında bazı geliştirmeler yapmış. Fakat bu çok da önemli bir artı değil.

Çünkü akıllı saatler tarafında öyle çok geniş bir uygulama yelpazesi yok. Olan uygulama ve oyunlar da zaten mevcut saatlerin işlem gücünü zorlayamayacak seviyede.

Apple Watch Series 7 yeni bir hata ile gündemde

Apple Watch Series 7 yeni bir hata ile gündemde

Kısa bir süre önce ülkemizde de satışa sunulan Apple Watch Series 7’nin 3. parti uygulamalarla ilgili bazı sorunlar yaşadığı rapor edildi. Bu sorunlar yüzünden kullanıcıların 3. parti uygulamaları zor kullandığı ya da kullanamadığı belirtiliyor.

Muhtemelen Apple yayınlayacağı basit bir güncelleme ile bu sorunu çözecektir. Yani bu hatanın öyle çok kritik bir hata olmadığını söyleyebiliriz. Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Apple Watch 7, 1000 nitslik ekranlıyla şimdiye kadar ki en parlak ekrana sahip Apple Watch modeli.

Bitcoin hedefleri analistler tarafından açıklandı: “200 bin dolar”