Celestron ile izle, incele, keşfet

Celestron

Bilim meraklıları Celestron ’un hazırladığı bilim kitiyle keşfe çıkıyor. Amerika’nın lider mikroskop, teleskop ve dürbün markası Celestron, yeni kitiyle üç farklı ürünü bir arada sunuyor.

Gökyüzünün esrarengiz derinliğinde keşfe çıkabileceğiniz teleskop ile yıldızları ve ayı gözlemlerken, mikroskop ile ise gözle görülemeyen nesneleri inceleme imkanı sunan Celestron , ayrıca dört kat yaklaştırmaya sahip dürbünüyle mesafe gözetmeksizin inceleme yapmanıza imkan tanıyor.

Celestron Teleskop

Yeni şeyler keşfedip, kainatın mucizelerine tanık olmak isteyenler, Celestron’un yeni bilim kitiyle yer yüzünden gökyüzüne kadar geniş bir keşfe çıkıyor. Celestron teleskop, mikroskop ve dürbünden oluşan bilim kiti sizi üç farklı aşamada bilimsel gözlem yapmaya davet ediyor.

Celestron Mikroskop

Bilim kitinde yer alan teleskop, uzak gözlemler yapmanıza imkan tanıyor. 500mm mercekli teleskop 500mm odak uzaklığına sahip. İçinde yeryüzü gözlemi için düzeltici mercek, bulucu dürbün ve 2 adet göz merceği (60x ve 120x) bulunan teleskop ile kozmosu inceleme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Celestron Dürbün

Bilim kitinin mikroskobu ise optik 150x/450x/900x büyütme sağlıyor. Hazır slayt setleri ve boş slaytlar sayesinde yapım kitini de beraberinde bulabileceğiniz mikroskop ile gözle görülemeyen incelemeler yapmanız mümkün. Bilim kitinin tamamlayıcısı ise 4 kat yaklaştırma (4x30mm) özelliğine sahip dürbün oluyor.

CelestronBilim Kiti’nin KDV dahil satış fiyatı; 299 TL’dir.

Huawei’den gülümseten P20 Pro reklamı