Caviar altın kaplamalı PS5, iPad mini, AirPods Max ve iPhone 13 Pro’yu piyasaya sürdü

Caviar altın kaplamalı PS5, iPad mini, AirPods Max ve iPhone 13 Pro'yu piyasaya sürdü

Caviar yakın zamanda yeni özelleştirilmiş ürünler serisini tanıttı. Şirket yeni altın kaplamalı PlayStation 5, Apple iPad mini, AirPods Max ve hatta bir iPhone 13 Pro’yu piyasaya sürdü. İşte detaylar.

Caviar, popüler elektronik ürünlerin ultra yüksek kaliteli özel versiyonlarını ve daha fazlasını yapmasıyla tanınan bir lüks eşya üreticisidir. Şimdi marka, statü sembolü olan altınla kaplanmış yeni ürünlerini piyasaya sürdü. Yeni özel ürün koleksiyonu, “Altın” veya “Altın Kaplama” versiyonları bulunan “Prime” olarak etiketlendi ve ikisi arasındaki temel fark, kullanılan altın miktarı ve fiyatları. Sony PS5 Gold oyun konsolu, dekoratif desenlerle ve altınla kaplanmış versiyonuyla piyasaya sürüldü. Ayrıca Caviar, DualSense kontrol cihazını orijinal köpükle kaplayarak özelleştirdi. Sadece 5 adet PS5 Gold üretildi ve ürünlerin üretimi 350.000$’a mal oldu. Daha uygun fiyatlı altın kaplama versiyonun fiyatı 12.750 dolar olarak belirlenmiş. AirPods Max Gold ise 18K sarı altından üretilmiş ve fiyatı 68.000 ABD doları.

Caviar altın kaplamalı PS5, iPad mini, AirPods Max ve iPhone 13 Pro'yu piyasaya sürdü

iPad mini ise, 18K som sarı altından yapılmış ve ürün ayrıca dört adet 4mm elmas içeriyor. Sadece 6 adet üretildiğinden başlangıç ​​fiyatı 84.920$’dır. Altın kaplama sürüm, 256 GB dahili depolama sürümü için 6.600 dolar fiyatında. Son olarak, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max Gold sürümleri 42.380 dolardan başlıyor. Görüntüsüyle kendine hayran bırakan versiyon bir yana, iPhone 13 fiyatlarının hali hazırda yüksek olması sebebiyle bu ürünlerin ne kadar ilgi çekeceğini göreceğiz.

WhatsApp’tan Telegram’a geçenlerin sayısı yok artık dedirtti