Star Wars Battlefront 2 betası için ilk video geldi

star wars battlefront 2

6 Ekim’de start alacak olan Star Wars Battlefront 2 betası için merakla beklenen video yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Bu senenin en çok beklenen oyunlarından biri olan Star Wars Battlefront 2, önümüzdeki ay  raflardaki yerini alacak. Fakat önümüzdeki aya kadar beklemek istemeyenler, 6 Ekim’de start alacak olan açık betaya katılabilirler.

PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında gerçekleşecek olan açık beta etkinliği 3 gün boyunca devam edecek. 9 Ekim’de son bulacak olan betaya, oyunu ön sipariş ile satın alanlar 4 Ekim tarihinden itibaren aktif olarak katılabilecekler.

Electronic Arts ve Dice işbirliği ile geliştirilen Star Wars Battlefront 2, online modlarının yanı sıra hikaye moduyla da ön plana çıkan bir oyun olacak. Zira hatırlanacağı üzere ilk Battlefront oyununda hikaye modu yer almıyordu. Bu sefer ise oyunculardan gelen tepkiler doğrultusunda oyuna hikaye modunun katılmasına da karar verilmişti.

3 Kasım’da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak olan yapım için şimdiden heyecan dorukta diyebiliriz. Zira Star Wars evreninin hatırı sayılır bir hayran kitlesi bulunuyor. Zaten ilk oyunun bile hala dolu sunuculara sahip olmasının temel nedeni de bu diyebiliriz.

EA, oyunun açık betasına üst seviyede bir katılım beklendiğini açıklamıştı. 6 Ekim’de başlayacak olan açık beta için bir de video yayınlandı. Yayınlanan o videoya aşağıdan göz atabilirisiniz.