Call of Duty: Warzone mobile geliyor

Call of Duty: Warzone mobile geliyor

Oynaması ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone, yakında mobil bir versiyona sahip olacak. İşte tüm detaylar.

Oyunun yayıncısı Activision, bir tweet’te yeni mobil roller için işe alımları başlattığını duyurdu. Yakında çıkacak olan Warzone, Call of Duty: Mobile’ın 2019’da piyasaya sürülmesinin ardından mobil için uyarlanan ikinci CoD oyunu olacak. Warzone hayranları muhtemelen geçen ay yayınlanan 2. Sezon’un keyfini çıkarmaya devam ediyor. Oyun gazetecisi Tom Henderson, oyunun mobil oyunlar için bir test platformu olan Playtest Cloud’a zaten eklendiğini belirtse de, yeni mobil oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Call of Duty: Warzone mobile geliyor

Mobil oyunların hayranları Activision evreninden çok daha fazlasını görecek. Diablo Immortal’ın mobil versiyonu test aşamasında ve bu yıl içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Microsoft’un 2023 mali yılında tamamlanması beklenen Activision Blizzard’ı satın alması şirketi bu yönde  daha fazla geliştirecek. Microsoft Activision’ın son derece başarılı mobil oyun işinin kontrolünü tamamen ele geçirecek.

Ancak Activision için çok da iyi bir dönem değil. Şirket cinsel taciz iddiaları nedeniyle davalarla karşı karşıya ve suçlu olduğunu düşündüğü düzinelerce çalışanını işten çıkardı veya disipline etti. Ayrıca Wisconsin merkezli Activision stüdyosu olan Raven Software’deki QA test uzmanları kısa süre önce sendikalaştı. Fakat şirketin mobil oyunlarının sevenler bu gelişmelerden olumsuz bir şekilde etkilenmeyecek gibi görünüyor.

Realme Pad Mini, 6400mAh pil ve 18W hızlı şarj ile geliyor