Realme Pad Mini, 6400mAh pil ve 18W hızlı şarj ile geliyor

b2

Realme Pad Mini , bir çevrimiçi sertifika web sitesinde yeni ortaya çıktı. Yaklaşan Android tablet, kısa süre önce pil kapasitesini ve hızlı şarj oranını ortaya çıkaran FCC’de görüldü.

Adından da anlaşılacağı gibi, Çinli akıllı telefon üreticisinin yaklaşmakta olan tableti, 2021’de piyasaya sürülen Realme Pad’in geliştirilmiş bir versiyonu. Daha önce, bu modelin sızdırılmış özellikleri ortaya çıkmıştı. Şimdi, Pad Mini, FCC sertifikasyon veritabanında ortaya çıktı ve bu, bazı özelliklerini ve yakın bir lansmanla ilgili ipuçlarını da doğruladı.

Realme Pad Mini

Çıkacak olan tablet, RMP2105 model numarasıyla FCC’de görüldü. Ayrıca liste, cihazın 18W hızlı şarjı destekleyen büyük bir 6.400mAh pil paketi ile güçlendirileceğini ortaya koydu. Bu hızlı şarj oranı daha önce TÜV Rheinland veri tabanı tarafından da onaylandı. Farkında olmayanlar için Realme Pad , 18W hızlı şarjı da destekleyen 7.100mAh pil ile piyasaya sürüldü. Pilin yanı sıra, FCC listesi ayrıca LTE bağlantısını ve çift bantlı WiFi’yi şişkin olarak desteklediğini gösteriyor.

b1

FCC’deki görüntü, cihazın kavisli kenarlara ve arka kamera boşluğuna sahip olduğunu da ortaya koydu. Önceki raporlara göre, Realme Pad Mini’nin TFT veya IPS LCD panel olabilen 8.7 inçlik bir ekrana sahip olması bekleniyor. Kaputun altında, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama ile eşleştirilmiş bir Unisoc T616 yonga setinin cihazı çalıştıracağı söyleniyor. Arkada 8 megapiksel kameraya sahip olduğuna inanılırken, ön tarafta 5 megapiksel selfie atıcı olabilir. Android 11’i kutudan çıkarması bekleniyor ve muhtemelen daha düşük bir fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek.

Galaxy A73 5G görüntüleri ortaya çıktı