AirPods 3 için tarih sızdı!

AirPods 3

Apple’ın yeni kablosuz kulaklığı AirPods 3 için tarih verildi. AirPods 3 veya Pro olarak isimlendirilecek olan kulaklığın detayları haberimizde.

Apple, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız kablosuz şarj destekli 2. nesil AirPods modelini satışa sunmuştu. Kablosuz şarj kutusunun yanında yeni H1 çipi ile bağlanabilirlik konusunda W1’e göre daha iyi deneyim sunan Apple, şimdi de seriyi üçlemeye karar verdi.

iPhone geri alım programı Türkiye’de başladı!

Cupertinolu teknoloji devinin Ekim ayının sonunda yeni nesil kablosuz kulaklığını tanıtacağı söyleniyor. Pro veya 3 olarak isimlendirilecek olan bu model zaten iOS 13.2’nin Beta sürümünde ortaya çıkmıştı. Tasarımsal açıdan değişikliğe giden Apple, bu sefer kulak içi bir model ile karşımıza çıkacak.

AirPods 3

Amerika’da 260 dolar fiyat etiketi ile Apple Store‘da satışa sunulması beklenen yeni nesil kablosuz kulaklığın aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olup olmayacağı bilinmiyor. Ancak tahminlerime göre; Apple bu modelde iPhone 11’de yer alan U1 çipine de yer verebilir. Bu sayede kulaklık kaybolduğunda iPhone 11 ile bulması daha da kolaylaşacaktır.

Ekim sonu tanıtılıp Kasım başı satışa sunulacak olan bu kulaklığın ülkemizde 2.000 TL gibi kalp kırıcı bir rakamlar satışa sunulacağını düşünüyorum. Bu fiyatlara çıkmayı düşünüyorsanız, ne Apple ne de Beats’in ürünlerini almayın. Bu fiyatlarda odyofile giriş seviyesinde gerçekten daha kaliteli ses üreten kulaklıklar olduğunu unutmayın.