E3 2016’da Call of Duty Rüzgarları Esecek

Yeni bir Call of Duty geliyor

Merakla beklenen yeni Call of Duty oyunu, E3 2016’da detaylı bir şekilde tanıtılacak. Tanıtım etkinliği Activision ve Sony ortaklığında gerçekleşecek.

Oyun dünyasının en başarılı oyunlarının başında gelen Call of Duty, bu yılda yeni projelerle oyun dünyasını kasıp kavurmaya devam edecek. Yeni Call of Duty oyunu için hazırlıklarını bir süredir sürdüren Activision, yeni oyunu E3 2016’da tanıtmayı planlıyor. Activision tarafından yayınlanan açıklamayla, Haziran ayında düzenlenecek E3 2016’da yeni Call of Duty oyununun resmen tanıtılacağı duyuruldu. Ayrıca fuar kapsamında Call of Duty oyuncuları için özel bir etkinlik de düzenlenecek.

call-of-duty_3310510b[1]

Activision’un yeni açıklamasında dikkat çeken bir diğer detay, Sony ile ortaklığın devam ettirilmesi oldu. Bir süredir birlikte çalışan Sony ve Activision bu yıl da ortaklıklarını sürdürecekler. E3 2016’daki Call of Duty tanıtımının da Sony’nin gösterisi sırasında gerçekleşmesi bekleniyor. Infinity Ward stüdyosu tarafından geliştirilen yeni Call of Duty oyununun hangi seriye ait olacağı şimdilik bilinmiyor. Ancak yeni oyunun Modern Warfare 4 olma ihtimali oldukça yüksek. Sonbahar aylarında satışa sunulacak oyunun detaylarının netlik kazanması için E3 fuarını beklememiz gerekecek.


Yorumlar kapatıldı.