Call of Duty Her Yıl En Az 1 Milyar Dolar Kazanıyor

Call of Duty Advanced Warfare

Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen Advanced Warfare’le bir kez daha kırılmadık rekor bırakmayan Call of Duty serisi, erişilmesi zor bir başarıya imza attı.

2014 yılının en merak edilen oyunlarının başında gelen Call of Duty: Advanced Warfare geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü ve oyunseverlerden gördüğü yoğun ilgi sayesinde yapımcı firma Activision’un yüzünü bir kez daha güldürmeyi başardı. Oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Call of Duty serisini geleceğe taşıyarak seriye yeni bir soluk getiren Advanced Warfare kendisinden şüphe edenlerin aksine müthiş bir başlangıç yaptı ve Activision tarafından yayınlanan istatistiklere göre şimdiden bu yılın en başarılı eğlence ürünü haline geldi.

Call of Duty Advanced Warfare Inceleme Puanlari!

Advanced Warfare’un bu yıl yayınlanan tüm kitaplardan, albümlerde, filmlerden ve oyunlardan daha başarılı olduğunu iddia eden Activision, bununla da yetinmedi ve oyun dünyasının diğer eğlence sektörlerine karşı kurduğu üstünlüğe vurgu yaptı. Activision tarafından yayınlanan açıklamada Call of Duty serisinin yayınladığı ilk günden bu yana 10 milyar dolardan fazla gelir elde ettiği ve bu sayede The Hunger Games, Transformers ve Avengers serilerinin toplam gelirlerini geride bırakmayı başardığı belirtti. Call of Duty serisinin her yıl ortalama 1 milyar dolardan fazla gelir elde ettiğine dikkat çeken Activision, Advanced Warfare’in başarısının ardından serinin geleceğinin parlak olduğunu açıkladı.

Limbo Yakında Xbox One Kullanıcılarına Sunulacak