Call of Duty 2021 ile ilgili ilk detaylar

cod modern warfarer

Oyun sektörünün en köklü serilerinden biri olan Call of Duty 2021 yılı içerisinde satışa sunulacak oyunuyla tekrardan 2. Dünya Savaşı’na geri dönecek.

Oyun dünyasını az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Activision her yıl yeni bir Call of Duty oyunu yayınlıyor. Belli bir süre sadece 2. Dünya Savaşı’nı konu edinen seri daha sonrasında modern savaşlara geçiş yapmıştı. Şimdi ise CoD serisinin tekrardan 2. Dünya Savaşı’na geri döneceği iddia ediliyor.

Sızdırılan son raporlara göre bu yıl içerisinde çıkacak olan yeni CoD oyunu Sledgehammer tarafından geliştirilecek ve 2. Dünya Savaşı ile paralel bir tarihte geçecek.

Akıllara şu soru gelebilir. Oyunun sürekli 2. Dünya Savaşı’na dönüyor olması belli bir tekrarı da beraberinde getirmez mi? Bu soruyu hemen yanıtlayalım.

Call of Duty 2021 ile 2. Dünya Savaşı’na dönecek

Malum savaş döneminde pek çok farklı cephede kanlı çatışmalar vardı. Dolayısıyla bu savaşla ilgili 100 oyunda çıksa farklı bir hikaye sunulması mümkün. Kaldı ki Activision 2. Dünya Savaşı’nı anlattığı CoD oyunlarında kimsenin bilmediği gizlilik içeren görevlere de yer veriyor. Dolayısıyla bu da göz ardı edilemez.

Oyunun yılın son çeyreğinde çıkacağını hesaba katarsak yaz aylarına doğru duyurulmasını bekleyebiliriz. Muhtemelen Haziran gibi oyunla ilgili tüm detaylar da ortaya çıkacaktır.

PC oyunları telefonlara geliyor! Peki ama nasıl? İşte detaylar