BlackBerry Key2 fiyatı belli oldu!

blackberry key2

Kısa süre önce özellikleri sızdırılan BlackBerry Key2’nun fiyatı da nihayet netlik kazandı. İşte BlackBerry Key2 fiyatı ve telefon hakkında ortaya çıkan diğer detaylar.

Son dönemde tekrardan eski, görkemli günlerine dönebilmek adına önemli adımlar atan BlackBerry, şu aralar orta segmentteki yeni modeline yoğunlaşmış durumda. Klasik Blackberry çizgisindeki tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken BlackBerry Key2 yarın gerçekleşecek olan özel bir etkinlikle tanıtılacak. Bu etkinlik öncesi merakla beklenen BlackBerry Key2 fiyatı da netlik kazandı.

BlackBerry Key2 fiyatı, beklenenin üzerinde

Kanadalı akıllı telefon üreticisi BlackBerry, orta segmente hitap eden yeni modelinde klasik tasarım çizgisini korumayı başarmış. BlackBerry Key2, tasarımıyla 10 sene öncesinin klasik, fiziksel klavyeli BB modellerine selam duruyor.

Zaten BlackBerry’i türevi modellerden farklı kılan noktası da sahip olduğu fiziksel klavyesi diyebiliriz. Bu 10 sene önce de böyleydi, şimdi de değişmiş değil.

Peki BlackBerry Key2 fiyatı ile kullanıcıları kendisine çekmeyi başarabilecek mi? Bilindiği üzere BB katı fiyat politikasına sahip bir şirket. Yani kimse kalkıp da BlackBerry ucuz bir telefon yapacak diye beklemesin. Nitekim sızdırılan BlackBerry Key2 fiyatı da bu tezi doğrular nitelikte.

Sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan Evan Blass tarafından sızdırılan bilgilere göre, BlackBerry Key2, Avrupa’da 649 euro, Amerika’da ise 649 dolardan satışa sunulacak.

blackberry key2 fiyatı

Açık konuşmak gerekirse, bu fiyatlardan daha ucuza satılan muazzam amiral gemisi modelleri mevcut. Tabi karar yine de kullanıcıların. Keza Fenarbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç’un da bir BlackBerry KeyONE kullanıcısı olduğunu unutmamak gerekiyor.

Ali Koç telefon konusunda hassas