Bu seviyeden Bitcoin alınır mı?

bitcoin ile 300 milyon

Son günlerdeki yükselişini bugün de sürdüren kripto para devi, 50 bin dolar seviyesini geçerek yeni rekorlara adeta göz kırptı.

Bu seviyeden Bitcoin alınır mı? Uzunca bir süre düşüş trendine giren ve ayı piyasası taraftarlarını sevince boğan Bitcoin, bu defa çabuk toparlanmışa benziyor. 20 bin doların altına düşecek, eriyecek bitecek derken 50 bin dolar seviyesini Mayıs ayından bu yana ilk defa geçen Bitcoin, bu yükselişiyle kripto para borsasındaki diğer alt coinleri de yanında çekiyor.

Kripto para borsasına baktığımız zaman, neredeyse istisnasız her para biriminde artış olduğunu bunların kimisinde artış %20’leri aşarken kimisinde ise daha sınırlı kaldığını görüyoruz. Bununla birlikte, dünya genelindeki teknoloji markalarından ardı ardına gelen güzel haberler, bu piyasanın aktörlerini daha çok göreceğimizi gösteriyor.

Bu seviyeden Bitcoin alınır mı?

Belki son zamanlarda kripto para borsasını yakından takip edemiyor bu nedenle de bu artışa bir anlam veremiyor olabilirsiniz. Biz söyleyelim, dünyaca ünlü kripto para borsası Coinbas’ın sepetine 500 milyondan daha fazla kripto para dahil edeceğini duyurması, kripto para dünyasında bir çalkantıya neden oldu.

Henüz daha bu haber sindirilememişken Paypaş’Dan gelen ve kullanıcıların Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ve Litecoin üzerinden işlem yapılabilecek bir sistemi ABD’den sonra Birleşik Krallıklar’da da kullanıma sunacağı haberi, kripto para borsasında adeta bahar yelleri estirdi. Bakalım bu haberlerin devamı gelecek mi yoksa kripto paralar arkasına aldığı bu rüzgarın etkisini yavaş yavaş yitirecek mi. Yatırım tavsiyesi değildir.

Apple yeni iPad mini için tarihi netleştirdi