Bu canavarda tam 5.000mAh batarya bulunuyor

Vivo V21 SE temel özellikleri ortaya çıktı

Fiyat performans modellerine bir yenisini ekleyen Vivo, yeni akıllı telefon modelini resmen tanıttı.

Bu canavarda tam 5.000mAh batarya bulunuyor. Fiyat performans ürünleri denildiği zaman akla gelen ilk markalardan biri Vivo. Son zamanlarda birbiri ardına pek çok alt ve orta segment akıllı telefon modeli tanıtan Vivo, bu sayede hem kendi ürün yelpazesini hem de kullanıcı sayısını arttırdı.

Vivo tarafından geçtiğimiz günlerde tanıtılan Vivo Y33s modelinden sonra bugünse şirket tarafından Vivo Y21T modeli tanıtıldı. Yeni tanıtılan bu akıllı telefonda 5.000 mAh batarya bulunuyor. 6.51 inç’lik HD+ ekranıyla kullanıcıları cezbeden bu cihazda Snapdragon 680 yonga seti bulunuyor.

Arka yüzünde 3 adet kamera bulunan bu telefonun ana kamerası ise tam 50MP. Biraz daha teknik detaylarına baktığımız zaman Vivo Y21T’de 6GB RAM bulunuyor. Ancak bunun farkı, Vivo Y21T‘de sanal genişletilebilir 2GB‘da RAM desteği bulunuyor.

vivo S10 özellikleri belli oldu! 108 MP ana kamera ile geliyor

Bu canavarda tam 5.000mAh batarya bulunuyor

Telefonun ön yüzünde 8MP’lik bir kamera bulunuyor. Gelelim en önemli kısma. Bu akıllı telefonu satın almak isteyenlerin 215 doları gözden çıkarması gerekiyor. Emsalleri düşünüldüğünde bu fiyat böylesi özelliklere sahip bir akıllı telefon için oldukça cazip görünüyor. Tabi burada Vivo Y21T modelinin orta alt segment bir akıllı telefon olduğunu unutmamak gerekir.

Vivo ise, yakın zamanda orta ve orta üst segmentte akıllı telefonlar tanıtmaya devam edeceğini açıkladı. Bakıldığı zaman Xiaomi’nin üst segment akıllı telefon modellerine yöneldiği şu günlerde, birileri boşalan fiyat performans markası yakıştırmasını kapmak için oldukça hevesli gibi görünüyor.

Keanu Reeves Matrix 5 gelecek mi sorusunu yanıtladı