BLU Vivo XL duyuruldu!

BLU Vivo XL

Dolaylı olarak ülkemizde de gördüğümüz BLU markası yeni modeli ile karşımızda. BLU Vivo XL duyuruldu.

Güney Amerikalı butik akıllı telefon üreticisi BLU, yeni phablet modeli ile karşımızda. Normalde marka kendi ismiyle ülkemizde satışta değil. Ancak General Mobile gibi markalar, BLU markası ile işbirliği yaparak modelleri ülkemizde de satışa çıkarıyor. BLU Vivo XL bu sebeple ülkemizde de farklı bir isimle satışa çıkabilir. Telefonun bir diğer ilginç detayı ise fiyatı. En başından söyleyelim, birazdan özelliklerini okuyacağınız bu telefon sadece 99 dolara satışa çıkacak!

blu-vivo-xl-1

BLU Vivo XL teknik özellikler

Haberin girişinde ilk ipucunu verdik. BLU Vivo XL modeli bir phablet. 5.5 inç büyüklüğünde AMOLED ekran paneli kullanan telefon 720p (720 x 1280 piksel) çözünürlüğe sahip bir ekranla karşımıza çıkıyor.

Dün duyurulan telefon, gücünü MediaTek MT-6753 yongasından alıyor. 8 çekirdekli bir işlemci 1.3 GHz hıza sahip. Cortex-A53 mimarisindeki işlemciye ARM Mali-T720 GPU eşlik ediyor. 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanıyla tam bir orta segment alternatifi olan telefon, 99 dolarlık fiyatıyla gerçekten dikkat çekici. Cihazın arkasında 13 MP, ön tarafında ise 5 MP kamera bulunuyor. Android 5.1 Lollipop işletim sistemiyle kutusundan çıkacak olan Vivo XL için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi de verilecek.

Aşağıdaki tablodan ise üçüncü nesil Motorola Moto G ile BLU Vivo XL modellerinin performans testlerinden aldıkları puanları görebilirsiniz.

blu-vivo-xl-performans

HTC One M10 için beklenen 5 özellik!


Yorumlar kapatıldı.