Apple Android ile Tweet attı!

1442563053 2567 apple vs android wallpaper picture

Apple’ın, bugün Samsung’un düştüğü duruma düştüğü ortaya çıktı. Kasım ayında Apple Android cihaz ile Tweet atmış. İşte Apple Music hesabından atılan o Tweet!

Samsung’un iPhone ile tweet atması geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan konularından olmuştu. Sosyal medya yöneticisinin iPhone kullanmasından kaynaklı yaşanan bu tatsız olayın, Kasım ayında Apple’ın başına da geldiği bugün ortaya çıktı. Apple’ın çevrimiçi müzik servisi Apple Music’in resmi Twitter hesabından Android cihaz ile tweet atılmış.

Apple Android ile Tweet attı!

Ünlü şarkıcı Arian Grande’nin Tweet’ine yorum yapmaya çalışan Apple Music hesabı, dalgınlığa kapılıp bu tweet’i Android telefon veya tabletten göndermiş. Samsung olayında da belirttiğim gibi yaşanan bu tip tatsızlıklar sadece ve sadece firmanın sosyal medya yöneticisinden kaynaklanıyor.

Apple çentik davası ile karşı karşıya

Sosyal medya hesabını yöneten kişilerin firmaların ürünleri dışında başka bir ürün kullanması ya yasaklanmalı ya da bu tip sosyal medya faaliyeti yürütülerken daha dikkatli olmaları hususunda uyarılmaları gerekiyor.

Apple Android

Daha önceleri de Huawei’nin reklam yüzü Gal Gadot, Huawei marka telefonu övmek için Tweet atmış ve bu tweet de yine iPhone’dan gönderilmişti. Umarız bu tip trajikomik olaylar ile ilerleyen dönemlerde karşılaşmayız.