BoJack Horseman’ın Yaratıcısı Yeni Animasyonunu Duyurdu!

BoJack Horseman'ın Yaratıcısı Yeni Animasyonunu Duyurdu!

Bojack Horseman sevenler için iyi haber geldi. İşte tüm detaylar.

BoJack Horseman’ın yaratıcısı Raphael Bob-Waksberg, yeni animasyonunu duyurdu. Yeni proje, bir aileyi konu alan yetişkinlere yönelik bir animasyon komedisi olarak tanıtılacak. Resmi logline’da şu ifadeler yer alıyor: “Yapım, tarih, kültürel şakalar ve eski yaralarla ilgili. Eğer bir anneniz, babanız, kardeşiniz, partneriniz ya da çocuğunuz olduysa bu program tam size göre olacak.” BoJack gibi The Tornante Company’den gelen diziyi Bob-Waksberg yazacak, diziyi yönetecek ve yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Netflix’te ilk kez 2025’te gösterime girecek. “En sevdiğim şeyi yapmaya geri dönmek gerçekten heyecan verici ve onur verici”

BoJack Horseman'ın Yaratıcısı Yeni Animasyonunu Duyurdu!

Tornante’den Noel Bright ve Steven A. Cohen de yönetici yapımcı olacak, Lisa Hanawalt denetleyici yapımcı olarak görev yapacak ve serinin orijinal sanat eserlerini tasarlayacak. Ekip, projeyi Los Angeles animasyon stüdyosunda üretecek olan ShadowMachine ile bir kez daha işbirliği yapacak. Corey Campodonico ve Alex Bulkley ortak EP’ler olarak görev yapacak.

Haber, BoJack’in ilk gösteriminin üzerinden tam 10 yıl geçtikten sonra geldi. Netflix’in yetişkinlere yönelik ilk animasyonlu orijinal dizisi olan bu dizi, kısa sürede övgüler ve eleştiriler topladı. Büyük ölçüde Hollywood’da geçen film, 1990’larda eskimiş bir sitcom yıldızı olan antropomorfik at BoJack Horseman’ın (Will Arnett) etrafında dönüyordu. Yeni proje gibi BoJack da bir Tornante TV yapımıydı ve altı sezon boyunca Arnett, Aaron Paul, Paul F. Tompkins, Amy Sedaris ve Alison Brie’den oluşan bir seslendirme kadrosuna yer verdi.

Uzay İstasyonunda Mahsur Kalan Astronotların Akıbeti Bugün Belli Olacak