Bohemian Rhapsody filminden bir kötü haber daha

kov1

Queen grubunu, özellikle de efsane solisti Freddie Mercury’yi temel alan biyografik film Bohemian Rhapsody’den bir üzücü haberimiz daha var.

Bir süre önce yaptığımız haberimizde, yönetmen Bryan Singer’ın hastalandığından ve bu sebeple de Bohemian Rhapsody filminin çekimlerine kısa süreyle ara verildiğinden, ancak bu aranın filmin çıkış tarihini etkilemeyeceğinden söz etmiştik. Ardından bir yeni haber daha paylaşıldı ve bu kez işlerin daha ciddi boyutta olduğu ortaya çıktı. Zira yönetmen Bryan Singer’ın kovulduğu bilgisi paylaşıldı.

The Hollywood Reporter’da yer verilen bilgiye göre Bryan Singer artık Bohemian Rhapsody’nin yönetmeni değil. Söylenene göre çekimler esnasında üstesinden gelinmesi zor anlaşmazlıklar boy göstermiş. Özellikle de başrol oyuncusu Rami Malek ve yönetmen arasında. Bir açıklama paylaşan yönetmen Singer ise, Rami ile aralarında zaman zaman fikir ayrılıklarının olduğu doğruladı, ama bunların tartışmalara yol açmayarak yeni yolların bulunmasına zemin hazırladığını belirtti. Bu projeyi tamamlayarak Queen’in mirasına yakışır bir hareket sergilemeyi amaçladığını ifade eden Singer, ne yazık ki Fox’un bu konuda kendisine izin vermediğini ve ilk sırada sağlığının geldiğini ekledi.

Stüdyo şu an çekimleri durdurdu ve kısa süre içinde yeni bir yönetmenle anlaşmaya çalışacak. Merak edilen ise, şimdiye kadar çekilen görüntülerin kullanılıp kullanılmayacağı. Yeni yönetmenle birlikte her şeye en baştan da başlanabilir. Bu da haliyle filmin gösterim tarihinin daha ileri atılması demek. Şimdilik duyurulan gösterim tarihi, 28 Aralık 2018.

Japan Airlines, ABD merkezli süpersonik yolcu jeti üreticisi Boom Technology ile Anlaştı