Bohemian Rhapsody 2’yi bekleyenlere Brian May’den üzücü haber

yo2

Bohemian Rhapsody, vizyona girer girmez gişede para basmaya başlamıştı. Görünüşe göre ikinci film için beklentiye girmek yersiz.

Efsanevi rock topluluğu Queen ve frontman’i Freddie Mercury’yi temel alan Bohemian Rhapsody filmi, 52 milyon dolar bütçeyle çekilmiş ve vizyona sokulmuştu. Başarolde de Rami Melek’i izlemiştik.

Şimdiye kadar benzer tipte filmler hazırlanmış olsa da hiçbiri Bohemian Rhapsody kadar başarılı olamadı. Film, gişede 903 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Filmde Mercury’yi canlandıran Rami Malek de bu performansıyla pek çok ödülü evine götürdü.

Durum böyle olunca, Queen hayranları da yeni film için bekleyişe geçmişti ve yapımcılar da yeni bir filme yeşil ışık yakmıştı, ama…

Bohemian Rhapsody 2'yi bekleyenlere Brian May'den üzücü haber

Son gelen bilgilere bakılırsa Bohemian Rhapsody 2 olmayacak. En azından şu an için böyle bir plan yok. Queen grubunun gitaristi Brian May, konuyla ilgili yeni bir röportaj verdi.
Öne çıkan detayları sizlerle paylaşmamız gerekirse:

“Bu konuyu konuşmadığımızı sanmayın, konuştuk ve temelde şu an için böyle bir proje düşünmüyoruz. Bunun imkânsız olduğunu söylemiyorum, çünkü ortada harika bir hikâye var, ama şu an anlatmak istediğimiz hikâyenin bu olduğunu düşünmüyoruz. Kariyerimizde milyonlarca şey var ve bunların hepsini bir filmde gösteremezsiniz, ama gerçekten başka bir film düşünmüyoruz.”

Oppo Find X2 inceleme! 120 Hz ekran ile sen ne yaptın öyle!

Slash’in gerçek saç telinin kullanıldığı oyuncak, araba fiyatına satılıyor!

Guns N’ Roses’ın lead gitaristi Slash’in saçlarının da kullanıldığı bir düğün pastası oyuncağı, Ebay üzerinden satışa sunuldu. Bir gelin ve bir damat figüründen oluşan oyuncağın fiyatı ise, tam 3 bin dolar. Türk lirası olarak hesapladığımızda, kargo ve vergiler hariç 21 bin liranın üzerinde para ediyor, ki bu paraya ikinci el araba alma şansınız var.