BMW 4 Serisi Coupe Yenilendi

BMW 4 Serisi Coupe İnceleme

BMW’nin sportif orta boyutlu Coupe modeli 4 Serisi Coupe nihayet yollarda boy göstermeye başladı. Tasarımındaki küçük detaylarla BMW 3 Serisi model gamındaki kuzenlerinden bir hayli farklılaşan 4 Serisi Coupe, opsiyonel olarak sunulan tam LED farlar sayesinde bütün bakışları üzerine çeken bir yüze sahip.

4 Serisi Coupe, önceki model olan BMW 3 Serisi Coupe’den genişlik ve aks aralığı açısından gözle görülür şekilde daha geniş ve dinamik olarak uzatılmış coupe silueti yola daha yakın. Bu özelliği BMW’ye özgü kısa çıkıntıları, uzun motor bölmesi kapağı ve akan tavan çizgisiyle birlikte geriye çekilmiş yolcu bölmesi ile beraber BMW 4 Serisi Coupe’ye kusursuz bir denge sunuyor.

Otomobilin çarpıcı ön kısmı, çift böbrek ızgara, ikiz dairesel farlar ve ön difüzörde yer alan geniş hava girişleri gibi BMW’ye özgü tasarım özelikleriyle, BMW 3 Serisi ile arasındaki aile bağlarını sergiliyor.

BMW 4 serisi Coupe 13

Motorlardan gelen güç, standart olarak altı ileri manuel şanzıman aracılığıyla arka tekerleklere iletiliyor. Aynı zamanda tüm motor modellerinde opsiyonel olarak, sürücüye manuel olarak ya da direksiyon üzerindeki vites kanatçıkları sayesinde vites değiştirme kolaylığı sunuluyor, sekiz ileri spor otomatik şanzıman da yer alıyor. Pazara sunumunda, opsiyonel olarak BMW xDrive akıllı dört çeker sistemi ile birlikte iki adet benzinli motor seçeneği de sunuluyor.

BMW 4 serisi Coupe, ülkemizde 188.000 TL’den başlayan fiyatlarla piyasaya sürüldü.

Şeffaf Tost Makinesi Bugatti’den Geldi