Bloodborne Hakkında Yeni Detaylar Paylaşıldı

Bloodbornedan Yeni Görüntüler Yayınlandı

From Software tarafından PlayStation 4’e özel olarak hazırlanan Bloodborne’un uzunluğu ve oynanış mekanizmaları ile ilgili yeni detaylar açıklandı.

Oyun dünyasının en sevilen RPG serileri arasında yer alan Demon’s Souls ve Dark Souls serilerinin yapımından sorumlu olan Japon oyun stüdyosu From Software tarafından geliştirilen ve Souls serisinin manevi devam oyunu olarak lanse edilen Bloodborne için meraklı bekleyiş sürerken, oyun hakkında yeni detaylar oyun dünyasıyla paylaşılmaya devam ediyor.

Bloodborne

Bu yılın en merak edilen oyunları arasında yer alan Bloodborne hakkında yeni detaylar açıklayan From Software, oyunun uzunluk olarak Demon’s Souls’dan daha uzun olacağını belirterek RPG hayranlarını sevindirdi. Ayrıca oyunda silah geliştirme sistemi olduğunu açıklayan From Software, kullanıcıların bölüm sonu dövüşlerinden sonra aldıkları ödülelr sayesinde silah ve zırhlarını geliştirebileceklerini belirtti.

Stüdyo tarafından açıklanan bir diğer detay da oyunda kan ve şiddet konusunda herhangi bir sansürün olmayacağı oldu. PlayStation 4’e özel olarak hazırlanan Bloodborne, 24 Mart’ta oyunseverlerle buluşacak.

Huawei P8 de MWC 2015’i Es Geçecek