Bloodborne Çıkış Tarihi Japonya’ya Özel

Bloodborne Çıkış Tarihi Japonyaya Özel

PlayStation 4’ün en merak edilen oyunları arasında yer alan Bloodborne için geçtiğimiz günlerde açıklanan çıkış tarihinin Japonya’ya özel olduğu duyuruldu.

Demon’s Souls ve Dark Souls gibi popüler RPG serilerinin yapımından sorumlu olan From Software tarafından geliştirilen Bloodborne, geçtiğimiz aylarda düzenlenen E3 2014 kapsamında resmi olarak tanıtılmış ve oyunseverler tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Özellikle RPG hayranlarından yoğun ilgi gören Bloodborne‘u şu sıralar düzenlenmekte olan Tokyo Game Show 2014’te detaylı olarak tanıtan Sony, oyunun merak edilen çıkış tarihini de etkinlikteki basın toplantısı sırasında resmi olarak açıklamıştı.

Bloodborne

Ancak hem Sony ve From Software’in Japon firmaları olması, hem de bu duyurunun Tokyo Game Show kapsamında yapılması akıllara açıklanan bu çıkış tarihinin sadece Japonya’ya özel olabileceğini getirdi. Bugün konuyla ilgili From Software cephesinden gelen açıklama, bu söylentilerin doğru olduğunu gösterdi. Bloodborne için açıklanan 5 Şubat 2015 tarihine açıklık getiren stüdyo, belirlenen bu tarihin sadece Japonya için geçerli olduğunu duyurdu. Avrupa ve Kuzey Amerika gibi diğer bölgeler içinse henüz bir çıkış tarihi belirlenmediği vurgulandı.

Minecraft’ın Xbox One Versiyonu Neredeyse Hazır