Warlords of Draenor Yoğun İlgiyle Karşılandı

warlords of draenor

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Warlords of Draenor’un gördüğü yoğun ilgi, World of Warcraft’ın 10 milyon kullanıcı barajını bir kez daha aşmasıyla sonuçlandı.

Diablo, Warcraft ve Starcraft gibi klasikleşmiş RPG serilerini oyun dünyasına kazandıran Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en başarılı online oyunları arasında yer alan World of Warcraft, geçtiğimiz günlerde yayınlanan Warlords of Draenor ek paketi sayesinde yeniden hayat buldu. 2004 yılında piyasaya sürülmesinden bugüne kadar dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya ulaşan ve şimdiden klasikleşen World of Warcraft’ın kullanıcı sayısı son yıllarda gerilemeye başlamış olsa da, Warlords of Draenor’un yayınlanmasıyla beraber bu sayı önemli ölçüde arttı.

Warlords_of_Draenor_DG

Blizzard Entertainment tarafından bugün yapılan açıklamada, 13 Kasım’da resmi olarak yayınlanan Warlords of Draenor ek paketinin 24 saat içinde 3.3 milyon kullanıcıya ulaştığı ve ek paketin gördüğü bu yoğun ilgi sayesinde World of Warcraft’ın bir kez daha 10 milyon kullanıcı barajını aştığı duyuruldu. İçerdiği yeniliklerle World of Warcraft dünyasına yeni bir soluk getiren ek paketin gördüğü bu yoğun ilgi oyunun önümüzdeki yıllarda da oyun dünyasında önemli bir yer tutacağını kanıtlarken, önümüzdeki dönemde daha fazla ek paketin hazırlanmasının da yolunu açmış oldu.

50 Milyondan Fazla Lumia Kullanıcılara Ulaştı