Blizzard bir sonraki World of Warcraft genişletmesini duyurdu

Blizzard bir sonraki World of Warcraft genişletmesini duyurdu

Blizzard oyun severler için olumlu haberler ile gelmeye devam ediyor. İşte tüm detaylar.

Blizzard, World of Warcraft için MCU tarzı bir gelecek planlıyor. Yakın zamanda şirkete Warcraft’ın yaratıcı direktörü olarak dönen Chris Metzen, oyunun sonraki üç genişletmesinin üç bölümlük birbirine bağlı bir destan oluşturacağını duyurdu. Blizzard genişleme paketlerini genellikle iki yıl arayla yayınladığından “The Worldsoul Saga”nın hikayesinin ortaya çıkması yıllar alacak. World of Warcraft: The War Within adlı ilk oyunun 2024’te piyasaya sürülmesi planlanıyor ve onu takip eden yıllarda World of Warcraft: Midnight ve World of Warcraft: The Last Titan takip edecek.

Blizzard bir sonraki World of Warcraft genişletmesini duyurdu

Warcraft genel müdürü John Hight, üçlemenin “World of Warcraft için şimdiye kadar denenmiş en iddialı yaratıcı çalışmalardan birini” kapsadığını söyledi. Her birinin bağımsız bir anlatı olduğunu ancak genel bir hikaye akışıyla birbirine bağlı olduğunu açıkladı. Hight, “Bu destansı maceraların yanı sıra, Dragonflight The War Within’den bu yana oyuncuların bizden beklediği yaşam kalitesi özelliği güncellemeleri de bizi önümüzdeki 20 yıl ve sonrasına daha da hazırlayacak” diye ekledi.

Blizzard henüz The War Within için derinlemesine bir özet yayınlamasa da genişleme paketiyle ilgili birkaç önemli ayrıntıyı paylaştı. Oyunda Alliance ve Horde kahramanları hem iyi hem de kötü olası gelecekleri deneyimlerken, gezegenin yüzeyinin altında kadim bir uygarlık keşfedilecek.

Rapor: 12.9 inç’lik iPad Air’ın tasarımı daha farklı olacak