Overwatch’a Ücretsiz Alternatif Geliyor!

meta facebook

Hızlı ve dinamik oynanışıyla Overwatch çok hızlı bir çıkış yapmışken çoğu oyuncu fiyatı yüzünden hala oyunu edinebilmiş değil. Halen oynamamış ve oynamak isteyenler için ücretsiz olarak yayınlanan Paladins şu anda oynanalabilir durumda.

Overwatch çok hareketli oynanışı, detaylı mekanları ve geniş karakter yelpazesiyle bir First Person Shooter oyunu. Oyun 2016’nın Mayıs ayında çıkmış olmasına rağmen oyuncu sayısı milyonları aşmış durumda. Oyunun çeşitli oyun modları da bulunmakta. Dünya çapınca turnuvaları düzenlenen oyun, e-spor alanında da işlevsellik gösteriyor. Hayli ile bu kadar popüler bir oyunu çoğu oyuncu deneyimlemek isteyebiliyor. Blizzard tarafından geliştirilen oyunun fiyatı 59.99 EURO olarak kullanıcılara sunulmuş. Cep yakan fiyatından dolayı edinemeyen kullanıcılara sevindirici bir haber Hi-Rez Studios tarafından geldi. Paladins adlı oynanış dinamikleriyle Overwatch’ ı aratmayan ve yine çeşitli karakter yelpazesine sahip oyunun betası Steam kullanıcıları ile paylaşıldı.

Nedir Bu Paladins?

Paladins: Champions of The Realm, Hi-Rez Studios tarafından geliştirilen çoklu oyunculu bir FPS oyunu. Oyun modları ve karakterlerin yetenekleri her ne kadar tamamen Overwatch’tan fırlamış gibi dursada, kesinlikle çevre tasarımlarıyla ve yansıttığı oynanış dinamikleriyle hakkı yenemeyecek bir oyun. Daha önce beta versiyonunu sitesinden çeşitli adımları takip ederek elde ettiğimiz bir key ile sahip olabiliyorduk. Artık firma oyunu Steam kullanıcılarıyla oyununu erken erişim olarak paylaşmış durumda. Tek yapmanız gereken Steam üzerinden kütüphanenize eklemek ve tadını çıkartmak. Oyunun sistem gereksinimleri PC’leri zorlayacak cinsten değil. Ayrıca oyunun boyutunun sadece 2.6 GB olduğunu belirtelim. Boyutuna göre sunduğu eğlence gözardı edilemeyecek oyunun PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Mac OS platformlarına çıkılması bekleniyor.

Blizzard ve Hi-Rez Studios telif konusunda davalık olur mu onu zaman gösterecek. Şimdiden on binlerce indirilen oyunun ayrıca Founder’s Pack adlı ücretli bir sürümü de bulunuyor.

GTA Online Yeni Oyun Moduyla Yolların Tozunu Attıracak!