BlackBerry’den Yeni Telefon: Oslo

blackberry oslo yan

BlackBerry, kendi tasarım çizgilerine sahip yeni bir akıllı telefon tekrar sektöre girmeyi planlıyor. BlackBerry Oslo ismindeki model, klasik BlackBerry hatlarını taşıyor ve hala tuşlu telefonlardan vazgeçemeyen kullanıcıları hedef alıyor.

blackberry-oslo-on

Geçtiğimiz yıl AT&A isimli operatör ile işbirliği yaparak Passport isimli telefonla karşımıza çıkan BlackBerry, şimdide yine Passport modeline benzeyen bir modeli satışla çıkarmaya hazırlanıyor. N4BB tarafından sızdırılan fotoğraflarda BlackBerry’nin yeni modeli açık bir şekilde görülebiliyor. Passport ile son derece benzeyen bu modelin fiyatıyla ilgili bir bilgi yok ancak 30 Haziran tarihinde duyurulacağı tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz Nisan ayında ortaya çıkan gizemli modelin BlackBerry Oslo olduğu fotoğraflardan anlaşılabiliyor. 3 sıra QWERTY klavyenin dikkat çektiği telefonda 1440 x 1440 çözünürlüğünde tam kare bir ekran var. Qualcomm Snapdragon 801 işlemcinin yer alacağı telefon 3 GB RAM ile desteklenmiş. 13 MP ana arka kamera ve 3450 mAh batarya, yeni BlackBerry Oslo’nun teknik özellikleri arasında. Telefonun işletim sistemiyle ilgili bir bilgi yok. BlackBerry Oslo, 30 Haziran tarihinde resmi olarak duyurulacak. Avrupa ve Asya pazarlarında satışa çıkması bekleniyor.

Bu Nasıl Bir Uçak?