BlackBerry’nin yeni Android’li modelinin videosu sızdı!

android blackberry passport videosu

BlackBerry geçtiğimiz hafta iki yeni Android’li telefonu ile gündeme gelmişti. Modellerde birinin adı Venice olarak ortaya çıkmış ancak diğer model gizemini koruyordu. Ortaya çıkan bir videoda Android’li yeni BlackBerry görüntülendi. Video ve detaylar haberimizin devamında.

 

Brezilya’lı bir YouTube kanalı tarafından yayınlanan videoda BlackBerry’nin yeni modeli görüntülendi. Modelin isminin ne olacağı henüz belli olmasa da Passport isimli modele benzemesi sebebiyle BlackBerry Passport 2 olarak adlandırılacağını düşünüyoruz. Söz konusu modelin içerisinde şuan Stock yani saf Android sürümü yer alıyor. Android Lollipop ile görüntülenen modelin henüz bir prototip olduğu, önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacağı söyleniyor. Video İngilizce olmadığı için detayları anlamak oldukça güç.

android-blackberry-passport-videosu

Yeni model oldukça şık ve premium bir telefon olacak gibi duruyor. QWERTY klavye aynı zamanda dokunmatik bir yüzey olarak iş görüyor ki bu oldukça enteresan ve yenilikçi duruyor. Bu modelin bitmiş halinde Stock Android yerine BlackBerry tarafından özel olarak geliştirilmiş daha güvenli bir Android işletimi olması bekleniyor. Söz konusu modele ilişkin videoya aşağıdan ulaşabilir, telefonun Ayarlar menüsünü ve arayüzünü detaylı bir şekilde görebilirsiniz.

Google modem işine girdi: OnHub