BlackBerry Priv Türkiye’de cep yakacak!

blackberry priv

Uzun bir aradan sonra Priv modeliyle karşımıza çıkan BlackBerry, ilgi çekici bir akıllı telefon tasarlayacak, pazardaki eski yerini kavuşmayı hedefliyor. Cihaz şimdi ülkemize giriş yaptı. Ancak fiyatı cepleri yakacak.

blackberry-priv

Geride bıraktığımız Ekim ayı içerisinde duyurulan, ardından yavaş yavaş satışına başlanan BlackBerry Priv, Android işletim sistemi, kamerası, performansı ve QWERTY klavyesi ile dikkat çekiyor. Uzun bir aradan sonra ilk kez QWERTY klavye kullanan bir model olan BlackBerry Priv, aynı zamanda bu klavye yüzeyinin dokunmatik alan olarak kullanılmasa da olanak tanıyor. Her yönüyle ilgi çekici bir akıllı telefon olan BlackBerry Priv, geçtiğimiz gün ülkemizde satışa çıktı. Ancak sadece bir e-ticaret sitesinde.

ABD’de 700 Dolardan, İngiltere’de 560 Pound fiyat etiketiyle satışa çıkan cihaz, Türkiye’de 3499 TL’den alıcılarını bekliyor. Ülkemizde şimdilik sadece bir e-ticaret sitesinde satışa çıkan ürün, teknoloji mağazalarına henüz gelmedi. Ancak fiyatın bu seviyede belirlenmesi, kullanıcıların aklında büyük bir soru işareti oluşturabilir. Çünkü rakip amiral gemileri ile kıyaslayacak olursak, BlackBerry Priv bu fiyatıyla şimdilik listenin en pahalı akıllı telefonu konumunda. iPhone 6s Plus ile aynı fiyattan satışa çıkan ürünün fiyatının teknoloji mağazalarında da bu şekilde mi olup olmayacağı henüz belli değil.

Çocuklar için en iyi 5 tablet bilgisayar!