BlackBerry PRIV, Android 6.0’a Kavuşuyor

BlackBerry Priv Hindistan’a geliyor

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında yayınlanan Android 6.0 Marshmallow sonunda BlackBerry PRIV’e de geliyor. Telefon için güncelleme yayınlanmaya başlandı.

BlackBerry’nin amiral gemisi akıllı telefonu BlackBerry PRIV, sonunda Android 6.0 Marshmallow güncellemesine kavuşuyor. Android işletim sisteminin bu yeni sürümü geçtiğimiz yılın Ekim ayında hala birçok telefona ulaşmamış durumda. Şimdiye kadar BlackBerry PRIV de bu telefonlardan biriydi. Ancak bugün PRIV için Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi yayınlanmaya başlandı.

blackberry-priv

Telefonu doğrudan ShopBlackBerry sitesinden satın alanlar yeni işletim sistemine bugün geçebilecekler. BlackBerry’nin yeni telefonunu diğer telefon satıcılarından alanların ise kısa bir süre beklmesi gerekecek. Bu kullanıcılar yeni Android sürümüne 3 Mayıs’tan itibaren geçebilecekler. Bu yeni Android güncellemesi ile birlikte Priv birçok önemli güvenlik geliştirmesi alacak. Ayrıca yeni işletim sistemi bildirimler konusunda da önemli geliştirmeleri ve yeni özellikleri beraberinde getirecek.