BlackBerry KEY2’nin Avrupa fiyatı ne kadar?

KEY2

Tanıtımının üzerinden 1 ay geçen BlackBerry KEY2, Avrupa’da ön siparişe sunuldu. İşte telefonun Avrupa fiyatı!

BlackBerry’i BlackBerry yapan fiziksel klavyeli telefonlardı. Artık bu bir gelenek haline geldi; şirket Android telefonlar üretmeye başlasa da bu tasarımdan tamamen vazgeçemedi. Nitekim KEY2 modeli de bunun bir ispatı. Geçtiğimiz ay tanıtılan ve Kanada’da satılmaya başlayan fiziksel klavyeli akıllı telefon, Avrupa pazarında beğeniye sunuluyor.

KEY2’den ABD ve Avrupa çıkarması

Dediğimiz gibi şu anda yalnızca Kanada pazarında satışta olan model, diğer pazarlarda da çıkarma yapmaya hazırlanıyor. 13 Temmuz’da ABD müşterilerinin beğenisine açılacak olan cihazın 64 GB versiyonu, Avrupa’da 649 Euro’dan kendine alıcı aramaya başladı. 128 GB’lık modelse 699 Euro’luk fiyat etiketine sahip. İki versiyon da çift sim kart desteği sunuyor. Ürünlerin alıcılarıyla buluşması ise 16 Temmuz itibariyle başlayacak.

Sabit fiziksel klavyesi, çift kamerası, Snapdragon 660 yongaseti, 4.5 inçlik küçük ekranı ve 3500 mAh bataryasıyla marjinal sayabileceğimiz KEY2’nin ana satışının ise, ön siparişlerin dağıtımının hemen ardından olması bekleniyor.

En iyi Android uygulamaları – Temmuz