BlackBerry 10.3.1 Yayınlanmaya Başladı

BlackBerry Turkiyeden Cekiliyor

BlackBerry kullanıcıları tarafından merakla beklenen birçok yeni özelliği beraberinde getiren BlackBerry 10.3.1 güncellemesi bugün yayınlanmaya başladı.

Son aylarda piyasaya sürdüğü ilgi çekici cihazlarla bir süredir uzak kaldığı akıllı telefon pazarına sağlam bir geri dönüş yapan Kanadalı telefon üreticisi BlackBerry, kullanıcılarını memnun etmek için sıkı bir çalışma yürütmeye devam ediyor. Akıllı telefon kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunabilmek için bir süredir çalışmalarını sürdüren BlackBerry, kullanıcılar tarafından geçtiğimiz aydan beri beklenen BlackBerry 10.3.1 güncellemesini yayınlamaya başladı.

blackberry ceo

Blackberry Passport, Z30, Z3, Z10, Q10 ve Q5 gibi akıllı telefonların yanı sıra Porsche Design P’9983 ve P’9982 için de yayınlanacak olan BlackBerry 10.3.1 güncellemesi, birçok yeni özelliği beraberinde getirecek. Yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılarının beğenisine sunulan özellikleri başında, kullanıcıların BlackBerry telefonlarını Android, iOS, Mac veya Windows işletim sistemlerini kullanan bir tablet veya bilgisayarla senkronize etmesine olanak sağlayan BlackBerry Blend geliyor.

Kullanıcıların BlackBerry World ve Amazon Appstore’a erişmesine olanak sağlayan bu yeni güncelleme, BlackBerry‘nin Siri ve Cortana benzeri ilk akıllı asistanı olan BlackBerry Assistant’ı da kullanıcıların beğenisine sunuyor. Ayrıca bu yeni güncellemenin ardından batarya ömrünün yüzde 15’e kadar artması ve kamera performansının gelişmesi bekleniyor.

HTC One M9 Plus Gün Yüzüne Çıktı