BlackBerry 10.3.1’in Yayınlanmasına Ara Verildi

BlackBerry DG 2

BlackBerry 10.3.1’in kurulması sonrası BlackBerry Passport’ta yaşanan sorunlar, güncellemenin yayınlanmasına bir süre için ara verilmesine neden oldu.

BlackBerry kullanıcılarına birçok yeni özelliği sunacak olan ve bir süredir merakla beklenen BlackBerry 10.3.1 güncellemesi nihayet geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlamış olsa da, yaşanan sorunlar güncellemenin yayınlanmasına ara verilmesine neden oldu. İlk olarak BlackBerry Passport, Z30, Z3, Z10, Q10 ve Q5 için yayınlanan BlackBerry 10.3.1 güncellemesi bazı modellerde sorunsuz bir şekilde çalışıyor olsa da, özellikle BlackBerry Passport kullanıcıları güncellenin yayınlanmasının ardından ciddi sorunlarla karşılaştılar.

BlackBerry_Passport

Kanadalı telefon üreticisi BlackBerry’nin geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi akıllı telefonu BlackBerry Passport‘u kullanan bazı kullanıcılar, BlackBerry 10.3.1 güncellemesini yüklemelerinin ardından başta ekranın titremesi olmak üzere birçok sorunla karşılaştıklarını dile getirdiler. Yaşanan bu sorunları Twitter üzerinden doğrulayan BlackBerry yöneticisi Michael Clewley, sorunu gidermek için gerekli adımları attıklarını fakat bu süreçte temkinli olmak istedikleri için güncelleme için bir süre daha beklenmesi gerekebileceğini belirtti.

BlackBerry Passport dışındaki modellerde ekran titremesi sorunu şimdilik görülmemiş olsa da, yeni güncellemenin yayınlanmasının ardından bazı BlackBerry Q10 kullanıcılarının kısık zil sesi sorunuyla karşılaştığı söyleniyor.

Telltale Games ve Lionsgate Birlikte Çalışacak