Black Shark 4 2021 yılının en iyi oyun telefonu olabilir

oooooo

Oyun telefonları söz konusu olduğunda Black Shark göz ardı edilemeyecek markadalardan biri. Bu duruma en büyük örnek Black Shark 4.

Çoğunuz zaten 2018’de kurulduğundan beri bu markanın oyun telefonlarına odaklandığını biliyorsunuz, ancak markanın başka bir tanınmış marka olan Xiaomi tarafından yapılan yatırım ve çalışmalarla yapıldığını söyleyelim. Bu Black Shark modellerinde, bazı özellikler bize MIUI tabanlı işletim sistemi ve tabii ki paranın büyük değeri gibi tipik Xiaomi dokunuşunu hatırlatıyor . 

Black Shark 4 bu modeli diğerlerinden ayrı kılan özelliklerinden biri fiyatı. Blackshark 4’ün global versiyonu 499 USD’den başlıyor ve resmi olarak şu anda piyasada. Kolayca Blachshark 4 satın almayı düşündükleri eğer 2021 So içinde global olarak satın alabileceği en uygun maliyetli bir oyun telefon, bağlantıyı kontrol edin burada . Çin’deki popülaritesi göz önüne alındığında, yakında stokta kalmaması muhtemel. Şu anda oyun telefonu almayı düşünüyorsanız en büyük adayınız bu telefon olmalı.

Black Shark 4, 2021 yılının en iyi oyun telefonlarından biri

Blackshark 4, 144Hz 1080P delik açma ekranına sahiptir. Ve bu ekran, Mi 11 serisi ile aynı Samsung E4 panelinden yapılmıştır , bu nedenle ekran kalitesi konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

Blackshark 4’teki Snapdragon 870 yonga seti, herhangi bir performans sorunu olmadan neredeyse tüm Android oyunlarını halihazırda idare edebiliyor. Gerçek testte, telefonda uzun süre oyun oynadıktan sonra gözlerim gerçekten rahatsız olmadı.  4500mAh kapasitesinin pil ömrü bize sürprizler getirmedi ve bu pil, bir oyun telefonu olarak performansıyla gerçekten eşleşmiyor. Ama neyse ki, 120W hızlı şarjınız var ve tam şarj sadece 16 dakika sürüyor.

 

MatePad Pro 2 ve diğer yeni ürünler için tarih belli oldu