Oyun Canavarı Black Shark 3 Tanıtıldı!

Black Shark 3 1

Xiaomi’nin oyunculara özel geliştirdiği Black Shark 3 ve Black Shark 3 Pro tanıtıldı. Telefonlardaki detaylar daha önce sızdırılan bilgilerle uyuşuyor.

Daha önce sızdırılan bilgilerde 3’lü kamera sistemine sahip olacağı öğrenilen Xiaomi’nin oyunseverler için ürettiği yeni oyun canavarı telefonu Xiaomi Black Shark 3 resmi olarak tanıtıldı. Telefon hakkında ilk dikkatimizi çeken detay kalın bir çerçeveye sahip olması. Xiaomi oyun oynarken kullanıcıların telefonu daha rahat kavrayabilmesi için her iki telefonda da kalın çerçeve tercih etmiş. Black Shark 3, 6.6 inç büyüklüğünde 2400×1080 FHD+ ekran çözünürlüğüne sahip olacak. Pro modeli ise ekran boyutunu biraz daha arttırmış ve 7.1 inç’lik bir ekrana yer vermiş. Bu ekranın ekran çözünürlüğü ise 3120×1440.

Her iki telefonda da 8 çekirdekli 2.84GHz Qualcomm Snapdragon 865 işlemci bulunuyor. Grafik işlemcisi olarak Adreno 650 tercih edilmiş. RAM ve depolama konusunda Xiaomi kullanıcılara iki farklı seçenek sunmuş. Bu seçeneklerin ilki 8GB RAM ve 128GB depolama alanı ikincisi ise 12GB RAM ve 256GB depolama alanı. Daha önce sızdırılan bilgilerde de yer aldığı gibi telefonun normal sürümünde 65W hızlı şarj destekli 4.720 mAh’lık bir batarya Pro versiyonda ise 65W hızlı şarj destekli 5000mAh’lık bir batarya mevcut.

Otomobil piyasası ikinci elde neden yükseldi?

Oyunculara yönelik geliştirilen bu telefonun kamera konusunda da oldukça iddialı olduğunu dile getirebiliriz. Öncelikle Xiaomi Black Shark 3, arka gövdede şık bir tasarıma sahip 3 kameraya yer veriyor. Bu 3 kameradan ana kamerası 64MP büyüklüğünde olacak. Diğer iki kameranın piksel büyüklüğü ise sırasıyla 13MP ve 5MP. Gövdenin üst kısmında yer alan 3’lü kamera sisteminin hemen alt kısmında LED filaş bulunuyor. Ön gövdenin üst kısmına 20MP büyüklüğünde bir kamera yer alıyor. Bu telefonun Pro modelinde de birebir aynı kamera sistemi mevcut.

İşte Telefonların Fiyatları!

Her iki telefonun fiyat aralığı tüketiciyi o kadar da zorlamayacak cinsten. Tabi ülkemizde vergiler dahil edildiğinde işin boyutu değişebiliyor. Normal model 500 dolardan Pro modeli ise 673 dolardan satışa sunulacak. İki telefonun Türkiye fiyatı tahmini olarak sırasıyla 4100TL ve 5200TL olacak.

Black Shark 3 pro