Black Shark 3 kanlı canlı görüntülendi!

Black Shark 3 5G 1

Xiaomi’nin oyuncu telefonu Black Shark 3 kanlı canlı bir şekilde görüntülendi. Telefon kamera kurulumu ile dikkatleri üzerine çekecek gibi.

Xiaomi’nin oyuncular için geliştirmiş olduğu Black Shark modelleri 2018 yılında büyük beğeni toplamıştı. Xiaomi şimdilerde ise serinin üçüncü telefonu üzerinde çalışmalara başlamış durumda. Mart ayında resmi olarak tanıtılacak olan telefon, bugün kanlı canlı bir şekilde görüntülendi.

Black Shark 3 özellikleri nasıl olacak?

Gücünü 2020 yılı amiral gemisi modelleri gibi Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga setinden alacak olan telefonda 12 GB RAM yer alacak. Bir iddiaya göre ise bu modelin 16 GB RAM’li sürümü de bulunacak. Tabii 16 GB RAM’li sürümünün 1.000 dolar bandını aşacağını belirtelim.

PUBG Mobile, Fortnite ve Call of Duty Mobile gibi rekabetçi ve uzun süren oyunlar için ise bu modelde sıvı soğutma sistemine yer verilecek. Bu sayede telefonda ısınma Snapdragon 865 kullanan diğer modellere göre 10 dereceye kadar az olabilecek.

Black Shark 3

Telefonun kamerası ile de iddialı olması bekleniyor. Telefonda bugün çıkan görsele göre üçlü arka kamera kurulumu yer alacak. Bu kameraların geniş açılı + ultra geniş açılı + derinlik sensörü olarak konumlandırılacağını düşünüyoruz.

Ayrıca telefonun ekranı 120 Hz tazeleme hızını destekleyecek. Bu hızı 60 Hz ve 90 Hz olarak da manuel olarak değiştirebileceksiniz.

Xiaomi Mi 10 Pro ile çekilmiş 4K çözünürlüklü video yayınlandı!

Telefonun orta üst bölümünde V şeklinde konumlandırılacak olan bu kameralar, şimdiye kadar görülmüş en orijinal kamera dizilimi olacak gibi görünüyor. 800 dolar bandını zorlayacak olan bu model bakalım Türkiye’de satışa sunulacak mı?