Motorola Moto E6 Plus kanlı canlı görüntülendi!

gsmarena 001 1 e1566806892448

Motorola’nın yeni giriş seviyesi telefonu Motorola Moto E6 Plus kanlı canlı görüntülendi Bakalım Moto E6 Plus’ın tasarımı nasıl olacak?

Android telefon pazarında uzun zamandır aradığı bulamayan Motorola, çareyi giriş ve orta segmentte aramaya başlamıştı. Bu segment için tanıttığı uygun fiyatlı telefonlar ile beğeni toplayan firma, şimdilerde de Moto E6 Plus modeli ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 2019 yılı bitmeden tanıtılması beklenen telefon, bugün kanlı canlı görüntülendi.

Gücünü 2.0 GHz hızında çalışan Helio P22 yonga setinden ve 2 GB RAM’den alacak olan telefon, kutusundan Android 9.0 Pie ile çıkacak. Ayrıca telefonun 3 GB RAM’e sahip olan versiyonu da bulunacak. Motorola bu modelde 4 GB RAM’li sürüme maalesef ki yer vermeyecek.

Galaxy Note 10 Plus alacağınız parayla bunları yapabilirsiniz!

Damla çentik tasarımı ile gelecek olan telefonda çift sim desteği de yer alacak. Oldukça kalın çerçevelere sahip olacak telefonun 200 dolar civarında fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Son olarak telefonda tek kamera kurulumunun yer alacağını belirtelim.

Rakipleri gibi modern bir tasarım anlayışını benimseyen Motorola, bakalım bu modeli ile umduğunu bulabilecek mi?

Motorola Moto E6 Plus