Black Shark 3 5G özellikleri netleşmeye başladı!

xaiomi black shark 2

Oyuncu telefonu Black Shark 3 5G için yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Mobil oyuncuların rüyalarını süsleyecek olan telefon bakalım neler sunacak?

Xiaomi‘nin mobil oyuncular için üretmiş olduğu Black Shark serisi büyük beğeni toplamıştı. Her yıl amiral gemisi seviyesinde telefon üreten firma, bu yılı da boş geçmeyecek. 3 Mart 2020 tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte resmen tanıtılacak olan Black Shark 3 5G hakkında bugün yeni bilgiler geldi.

Uygun fiyatlı telefon Galaxy M31 tanıtıldı

Algoritmasını yenileyen Geekbench 5.0 testinin tek çekirdek bölümünden 668 puan ve çoklu çekirdek bölümünden 2665 puan almayı başaran telefon, 2020’nin en güçlü modelleri arasında yer alacağının sinyallerini verdi.

Black Shark 3 5G

Gücünü 2020 yılı amiral gemisi modelleri gibi Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga setinden alacak olan bu modelde 12 GB RAM yer alacak. Daha akıcı bir deneyim içi QHD+ çözünürlükte ve 120 Hz tazelemeli ekran ile gelecek olan telefon, kullanıcılara tazeleme hızları arasında geçiş imkanı da sunacak.

Bu ekranın dokunmatik tepkimesinin ise 270 Hz olacağı söyleniyor. Bu sayede PUBG Mobile ve Call of Duty Mobile gibi rekabetçi oyunlarda rakiplerinizin bir adım önünde yer alabileceksiniz.

Black Shark 3 5G

Bu seçim sayesinde oyun oynamadığınız zamanlar ekran tazeleme hızını 60 Hz’e alıp pil ömrünüzü uzatabileceksiniz. 65W hızlı şarj destekli 4.720 mAh kapasiteli bataryadan beslenecek olan telefonun 800 dolar bandında fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor.

Son olarak bu telefonun Türkiye pazarında resmi olarak satışa sunulup sunulmayacağının bilinmediğini belirtelim. Umarız Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren Xiaomi, bu modelini de ülkemizde satışa sunar.