Black Shark 3 5G için tarih verildi! Oyuncular bu telefona bayılacak!

Black Shark 3 5G 1

Xiaomi’nin oyuncular için üretmiş olduğu oyuncu telefonu Black Shark 3 5G için tarih verildi. Xiaomi üst seviye bir oyun deneyimi sunacak gibi görünüyor.

Xiaomi, geçtiğimiz yıllarda Black Shark modeli ile oyuncu telefonu kavramını hayatımıza kazandırmıştı. Daha uzun oyun deneyimi için sıvı soğutma sistemini telefonlara taşıyan firma, bu yıl bomba gibi bir model ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Black Shark 3 5G özellikleri nasıl olacak?

Xiaomi cephesinden gelen açıklamalara göre; 3 Mart 2020 tarihinde Black Shark 3 5G modeli resmi olarak tanıtılacak. QHD+ çözünürlükte ve 120 Hz tazelemeli ekran ile gelecek olan telefon, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga setinden alacak.

Galaxy S20 Ultra’nın Hızlı Şarj Süresi Belli Oldu!

Artık Android cephesinde bir standart haline gelen 12 GB RAM bu modelde de yer alacak. 65W hızlı şarj seçeneği ile gelecek olan oyuncu telefonu tam 5.000 mAh kapasiteli bataryadan beslenecek. Uzun oyun deneyimi için 5.000 mAh’ın oldukça yeterli olduğunu söyleyebiliriz. Ancak bu yeterlilik 120 Hz’de biraz kullanımdan ödünç verebilir.

Black Shark 3 5G

Bu yüzden Xiaomi bu modelde 60 Hz, 90 Hz ve 120 Hz tazeleme hızı seçme opsiyonunu kullanıcılarına sunacak. Geekbench 5.0’ın tek çekirdek bölümünden 668 puan ve çoklu çekirdek bölümünden ise 2.665 puan alan telefonun oldukça performanslı olacağı aşikar.

Xiaomi’nin yeni nesil oyuncu telefonunda nasıl bir soğutma sistemi sunacağı ise henüz bilinmiyor. Dolby Atmos ses teknolojisine de sahip olacağını düşündüğümüz bu modelin 650 dolar bandında fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.