Bitcoin ve Ethereum düşüşte

Ethereum

Bitcoin ve Ethereum için vadeli işlem piyasalarındaki finansman oranları, her iki dijital paranın da değerindeki son 24 saatlik düşüşe karşın yüksek seviyelerini koruyor.

Küresel kripto piyasası %5,8 değer kaybetti. Spekülatörlerin düşüşlerde kaldıraçlı alımları sürdürdüğü belirtiliyor. QCP Capital, mevcut düzeltmenin devam edebileceğini, yüksek finansman oranlarının piyasada daha fazla düşüş potansiyeli olduğunu işaret ettiğini ifade ediyor.

ETC Group’tan Dragosch, mevcut durumun diğer göstergelerle de desteklendiğini ve her geri çekilmenin Nisan’daki Bitcoin Yarılanması öncesinde bir fırsat olabileceğini belirtiyor.

spot Ethereum mu Bitcoin mi sorusu yanıt buldu boga

SEC, Hashdex ve ARK 21Shares’in Ether ETF başvurularında kararı erteledi.

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Hashdex ve ARK 21Shares tarafından önerilen spot Ethereum borsa yatırım fonları (ETF) ile ilgili kararını erteledi.

SEC’in Salı günü, 19 Mart’ta aldığı bu erteleme kararı, kurumun “üçüncü süresi” bitmeden birkaç gün önce geldi. Her iki Ethereum ETF başvurusu da son karar için Mayıs sonunu bekleyecek. ARK 21Shares için son karar tarihi 24 Mayıs, Hashdex’in başvurusu 30 Mayıs’ta veya öncesinde düzenleyicinin nihai kararını öğrenecek.

Ethereum mu Bitcoin mi sorusu yanıt buldu

Spot Bitcoin ETF’leri uzun süredir beklenen talebi karşılıyor

BlackRock Yönetim Direktörü Tony Ashraf’a göre, spot Bitcoin ETF’leri, bir süredir oluşan Bitcoin talebini karşılıyor.

Londra’daki Dijital Varlık Konferansı’nda bir panelde konuşan Ashraf, son birkaç ay içinde ETF’ler sayesinde bu biriken talebin karşılandığını gözlemlediklerini belirtti. Ashraf, ETF’lerin birçok yatırımcıya yeni bir erişim seviyesi sağlaması sayesinde kripto alanına yeni yatırımcıların girdiğini vurguladı.

Grayscale Investments’ın CEO’su Michael Sonneshein de Ashraf’ın görüşlerine katıldı. Spot Bitcoin ETF’lerini işleten Sonneshein, genel olarak ETF’lerde patlayıcı bir büyüme yaşandığını ve bu durumun biriken talebi karşıladığını ifade etti. Şu anda bu aşama ile gelecek büyüme ve bu ürünlerin kurumsallaşması arasındaki geçiş aşamasında olduğumuzu belirtti.

vivo T3’ün Çıkış Tarihi ve Kamera Özellikleri Netlik Kazandı