Bitcoin madencileri yeni kripto paralara yöneldi: Buralar değerlenebilir

Kripto paralar için babasını

Bitcoin madencileri yeni kripto paralara ciddi ölçüde yönelmeye başladı. Bunun en önemli nedenlerinden birisi de hiç şüphesiz Çin tarafından getirilen yasaklardı. Hadi gelin konuyla alakalı tüm detaylara birlikte bakalım.

Kripto para birimleri sürekli olarak tehdit alıyor. Bazen Çin gibi ülkelerden bu tür tehditler gelirken kimi zaman başka ülkeler yoğunluğunu dijital varlıklara yöneltiyor. Kripto para faaliyetlerini daha verimli hale getirmek isteyen madenciler ise yeni dijital varlıklara yöneliyor.

Çin merkezli olarak kripto para madenciliği faaliyeti yürüten birçok kişi özellikle düzenleyicilerin gözünden uzakta kalmaya çalışıyor. Böylece çok daha az tehlike ile kripto para faaliyeti yürütebiliyorlar. Gelen son detaylara göre Çinli Bitcoin madencileri Filecoin, Chia ve Swarm gibi kripto paralara yöneldi.

Bitcoin madencileri yeni kripto varlıklara ilgili davranıyor

Kripto para birimleri Çin hükümeti tarafından hedef haline getirilebiliyor. Ancak Çin bunların tamamını hedef olarak göstermiyor. Hangi alanda daha fazla madencilik yapılıyorsa oraya doğru yöneliyor. Mesela Bitcoin alanında çok fazla madenci olduğu için Çin buraya yoğunlaştı.

Bitcoin madencileri yeni kripto

Filecoin, Chia ve Swarm gibi kripto paraların madenciliği giderek daha fazla yapılıyor. Bu nedenle Çin hükümeti bu kripto paralara yönelik bazı operasyonlar başlatabilir. Ancak henüz o seviyede olmadıklarını biliyoruz. Çin hükümeti en azından bir süre daha kripto paralar için bekleyecek.

Elon Musk’ın kripto para yatırımı ortaya çıktı: Saman altından su yürütüyor

ABD, Avustralya ve Kanada gibi ülkelerde kripto para madencileri yerleşmeye çalışıyor. Böylece oralarda Bitcoin madenciliği devam edecek. Ancak yeni dijital varlıkların madenciliği de güçlü bir alternatif olarak bekliyor. Peki sizce hangi kripto paraların madenciliği yapılmalı? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.