Bitcoin için en kötüsü geride kaldı!

Büyük Bitcoin transferi

Kripto para dünyasının en önemli ismi Bitcoin, son yılların en kötü Ocak ayını geride bıraktı. Peki bundan sonra neler olacak dersiniz?

Bitcoin için en kötüsü geride kaldı! Kripto para denilince akla gelen ilk isim olan Bitcoin’in inişli çıkışlı bir performans sergilemesi öyle zannediyoruz ki kimseyi şaşırtmıyordur. Bugüne kadar onlarca belki de daha irili ufaklıları sayarsak yüzlerce geri çekilme ya da sıçrama yaşayan lider kripto para birimi, 2021 yılı içerisinde rekor seviye olan 70 bin dolarları görmüştü.

Bununla birlikte 2021 yılının sonlarına doğru büyük bir düşüş trendine giren BTC, 2022’nin ilk ayında da bu durumu sürdürerek 33 bin dolar seviyesine kadar geriledi. Bu durum, Bitcoin’in 2018 yılından bu yana en kötü Ocak ayını geride bıraktığı manasına geliyor. Tabi akıllardaki soru, en kötüsünü geride bıraktık şimdi daha kötüsü geliyor durumunu mu yaşayacağız yoksa kötü günler geride kaldı artık önümüz yaz mı diyeceğiz.

Bitcoin gizliliği ve güvenliği arttırdı!

Bitcoin için en kötüsü geride kaldı!

Tabi bu sorunun yanıtını verebilmek oldukça güç. Bildiğiniz üzere piyasada bitmek tükenmek bilmeyen ayı piyasası ve boğa piyasası temsilcileri var. Ayı piyasası temsilcileri Bitcoin’deki bu düşüşün devam edeceği ve en az 21 bin dolarlara kadar gerileyeceğini iddia ederlerken, Boğa piyasası temsilcileri ise kısa vadeli hedefin 80 bin dolar olduğu konusunda ısrarcılar.

Bu birbirine zıt iki kutuptan da anlaşılacağı üzere, aslında kimsenin gerçekten ne olacağını bildiği falan yok. Bu yüzden özellikle kripto para varlıkları gibi son derece riskli piyasalarda işlem yapmadan önce kendi araştırmalarınızı yapmanız, bütün durumu iyi bir şekilde tahlil ederek sadece kendi bilgi ve deneyimlerinize göre işlem açmanız en doğrusu olacaktır.

Microsoft DDoS saldırısına maruz kaldı: Böylesi hiç görülmedi